Τους στόχους της περασμένης χρονιάς έπιασαν και γι’ αυτό κρίθηκαν επιτυχημένοι οι παρουσιαστές του Star. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Π+13», η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα συνεχίσουν στις θέσεις τους και τη νέα σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έκανε ένα πολύ καλό φίνις. Αρχικά ξεκίνησε έχοντας δίπλα της τέσσερις συνεργάτριες αλλά από Φεβρουάριο και μετά η Τατιάνα αποφάσισε να αλλάξει τη συνταγή.

Επανήλθε στο πετυχημένο κόνσεπτ που είχε τα τελευταία χρόνια, στο ρόλο της οικοδέσποινας και απέναντί της έναν καλεσμένο, μια απλή συνταγή που όταν λειτουργεί σωστά φέρνει καλά αποτελέσματα.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης που παρέλαβε από την προηγούμενη εκπομπή και έδειξε στους υπεύθυνους του καναλιού ότι δεν την ενδιαφέρει μόνο το δικό της καλό αλλά παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για το κανάλι στο οποίο εργάζεται.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, μετρά πολλές επιτυχημένες ώρες τηλεοπτικής… πτήσης. Την περασμένη σεζόν στόχευσαν την εκπομπή τους στα νεανικά κοινά (15-44) και έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα.

Το δίδυμο ετοιμάζει νέες ιδέες για την εκπομπή, που θα αρχίσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.