Με αγάπη ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος. Η Μαρί Κυριακού το γνωρίζει και για αυτό κάθε εβδομάδα φέρνει για μας ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, που αφορούν όλους μας και στηρίζουν κυρίως τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Αγάπη για το παιδί
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Ο Σύλλογος αυτός ιδρύθηκε με σκοπό την προσφορά ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής βοήθειας σε παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη.

Athens Locals
Η Αθήνα έχει πολλές κρυμμένες ομορφιές! Την Τρίτη 12 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού, μας πληροφορεί για τους «ATHENS LOCALS» οι οποίοι μας αποκαλύπτουν την πόλη μας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Ροδαυγή
Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων Και Φίλων Παιδιών «ΡΟΔΑΥΓΗ», στη Ρόδο. Σκοπός αυτού του συλλόγου είναι η υποστήριξη παιδιών που πάσχουν από αιματολογικά νοσήματα και χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Περισσότερα, θα μάθουμε την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 12:50.

Μέριμνα για τα αδέσποτα

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας παρουσιάζει την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η οποία συντονίζει και στηρίζει τη δράση δεκάδων οργανώσεων και σωματείων που περιθάλπουν τα αδέσποτα ζώα! Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1.

Let’s do it
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για την Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια «LET’S DO IT», την οποία υλοποιούν για πρώτη φορά στη χώρα μας οι νέοι του «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ». Σκοπός της καμπάνιας είναι να καταφέρει να καθαριστεί ολόκληρη η χώρα μέσα σε μία μόνο ημέρα, από κάθε λογής σκουπίδια.