Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef οι διαγωνιζόμενοι θα άκουγαν τον απολογισμό της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του παιχνιδιού. Χρήστος Γλωσσίδης, Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής οδηγήθηκαν στον εξώστη για να παρακολουθήσουν χωρίς άγχος τους συμπαίκτες τους να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο διαγωνισμό μιας και οι κριτές βαθμολόγησαν υψηλότερα τα πιάτα τους.

Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης και Αργυρης Αγλαμίσης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό και πολύπλοκο πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι σε μια ώρα και σαρανταπέντε λεπτά.

Τα πιάτα και των τριών ήταν πάρα πολύ κοντά στο πρωτότυπο με μικρές λεπτομέρειες να διαφέρουν. Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν εκείνος τελικά που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις κριτές και εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.