Έχει παρελθόν αθλητή και γνωρίζει τη σημασία της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Δεν ανήκει στους παρουσιαστές που περιορίζονται στο να διαβάσουν ένα on αλλά του αρέσει να ψάχνει τα θέματα και διαβάζει πάρα πολύ ώστε να είναι ενημερωμένος. Προτιμάει να έχει τη συνείδησή του καθαρή και να μην κάνει υποχωρήσεις.

Δεν επιδιώκει να κάνει δημόσιες σχέσεις. Σαν παρουσιαστής έχει αμεσότητα και θέλει να είναι αντικειμενικός και να παραθέτει όλες τις απόψεις. Η βασική του προτεραιότητα είναι η οικογένειά του και όπως έχει δηλώσει το γεγονός ότι έγινε πατέρας άλλαξε τον τρόπο σκέψης του. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου στον Alpha.

O Νίκος Μάνεσης μίλησε στο TV BOX, για τα γεγονότα που του έχουν δημιουργήσει συναισθήματα ανασφάλειας για το μέλλον:

«Γνωρίζετε ότι η σύζυγός μου απολύθηκε από τον ANT1. Όταν υπάρχει μια απόλυση και είναι σε εκκρεμότητα η ανανέωση του δικού μου συμβολαίου, άρα εν δυνάμει ένας ακόμη άνεργος στο σπίτι, υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια. Γιατί χρειάζεται να πληρώνεις τους λογαριασμούς, τις έκτακτες εισφορές και τα τέλη που σου επιβάλλουν.

Και εμείς είμαστε μισθωτοί και δεν μπορούμε να κρύψουμε τίποτα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα έχετε την… τιμή να μιλάτε με έναν από τους πλουσιότερους Έλληνες. Όποιος παίρνει πάνω από 5.000 ευρώ μπαίνει στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων Ελλήνων και, σύμφωνα με τις λίστες του υπουργείου Οικονομικών, είμαι ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες.

Μπορώ να σας πω μάλιστα, ότι είμαι πολύ πλουσιότερος από τους εργοδότες που είχα επί 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά! Σαφώς λοιπόν υπάρχει ανασφάλεια, γιατί σήμερα δουλεύουμε και αύριο δεν δουλεύουμε» δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης.

Πηγή: entertv.gr