Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών και με επίσημο τρόπο, ο Ολυμπιακός δείχνει τη δυσαρέσκειά του για δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ», με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, κάνει λόγω μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για προσπάθεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στους Πειραιώτες, σε μια δύσκολη στιγμή για αυτούς.

Η εφημερίδα περιλαμβάνει σήμερα μια ανάλυση όσον αφορά το τι έφταιξε στον Ολυμπιακό και παρουσιάζει αυτήν την εικόνα στα τελευταία του παιχνίδια, πιάνοντας το νήμα από το καλοκαίρι, ενώ αναφέρει ότι κάποια από αυτά τα λάθη χρεώνονται στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στις 30 Οκτωβρίου 2017 είχε βάλλει ξανά κατά του «Φωτός», υποστηρίζοντας ότι γίνεται κριτική που δεν είναι καλοπροαίρετη, με στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό, ενώ σημειωνόταν επίσης ότι η εφημερίδα «μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό και στη διοίκησή του».

«Απο το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδώ και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

idogui