Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με το Mystery Box. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν δυναμικά με τα υλικά που βρήκαν, ωστόσο, στη συνέχεια τους περίμενε μια απίστευτα μεγάλη έκπληξη.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, κι ενώ όλοι είχαν βάλει τη συνταγή τους σε μια… σειρά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους είπε να σταματήσουν και η ανακοίνωση που έκανε, τους άφησε όλους άφωνους.

Ο γνωστός σεφ ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους να αλλάξουν πάγκο με τον διπλανό τους. Όπως ήταν λογικό, αυτό αναστάτωσε τους περισσότερους παίκτες, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι.

Το πιάτο που παρουσίασε η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη στους κριτές του MasterChef δεν ικανοποίησε τους κριτές. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, της είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι στα όρια του προσβλητικού να το σερβίρεις».

«Η δημιουργικότητα και η προσαρμοστικότητα, που λέμε καμιά φορά, δεν είναι άλλοθι του “δεν πρόλαβα, κάτι δεν πήγε καλά, φάε αυτό”. Καταλαβαίνεις τι λέω Ηλέκτρα; Προφανώς αν συμβεί κάτι πρέπει να βρούμε μια άλλη ιδέα, αλλά αυτό Ηλέκτρα δεν είναι μια ιδέα. Αυτό δεν είναι τίποτα.

Είναι στα όρια του προσβλητικού να το σερβίρεις. Το λέω αυστηρά γιατί αυτό είναι. Και στα λέω έτσι αυστηρά γιατί έχουμε δει από σένα πράγματα. Και αυτό δεν θα μας θύμιζε με τίποτα Ηλέκτρα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.