Έφτασε και η μέρα του μεγάλου τελικού του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τους φιναλίστ να κλέβουν την παράσταση με τα κόλπα τους, τις παραστάσεις τους και τα μαγικά τους.

Το κοινό και οι κριτές συγκινήθηκαν και καθηλώθηκαν από το σόου των Shock Troopers οι οποίοι άφησαν πίσω για λίγο τις χορευτικές τους ικανότητες και με μαεστρία και αθωότητα πέρασαν το μήνυμά τους σε όλους που κοιτούσαν αποσβολωμένοι. Μάλιστα συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε «σήμερα κι εγώ κατάλαβα τι είναι αυτό που σας ξεχωρίζει. Είναι η καρδιά σας, είναι ότι θέλετε να μεταφέρετε κάτι, να πείτε μία ιστορία που να αγγίξει τις καρδιές μας. Μπορεί να μη θέλετε ντε και καλά να δείξετε όλες σας τις χορευτικές ικανότητες που τις έχουμε δει».

Στη συνέχεια ο Jorgos Magic and Illusion για παράδειγμα έστησε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με χαμηλό φωτισμό, φωτιές, αλλά και νερό. Η βοηθός του άρχισε να αιωρείται πάνω στο νερό και εκείνος την όριζε με τα χέρια του προκαλώντας τα επιφωνήματα όσων παρακολουθούσαν. Το μήνυμα του και η ευχή του να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας και να τα κάνουμε πραγματικότητα.