Εγκρίθηκε η αγορά του Epsilon από τον Σαββίδη

Πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού


MEDIA
16:11
24/11/2017
Εγκρίθηκε η αγορά του Epsilon από τον Σαββίδη
3
loading

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την εταιρία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την υπ' αριθμ. 652/2017 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε, την από 20.09.2017 συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της ανώνυμης εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα και λειτουργεί τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβελείας «Epsilon TV» από την εταιρία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την απόφασή της, η Επιτροπή «έκρινε ότι η συγκέντρωση, παρ' ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011 και του άρθρου 3 του ν. 3952/2007, υπολείπεται των κατωφλίων του άρθρου 3 παρ. 3 ν. 3592/2007 σε κάθε μία από τις δύο αγορές της τηλεόρασης και των εφημερίδων ή και στις δύο αγορές μαζί, οπότε η γνωστοποιούσα αφενός δεν θα αποκτήσει από την προκείμενη συναλλαγή δεσπόζουσα θέση στις επιμέρους ως άνω αγορές των ΜΜΕ λόγω των μικρών της μεριδίων και αφετέρου δεν περιορίζει σημαντικά τον ανταγωνισμό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Πρόεδρεεεεε

    Να δω τον Μένιο γενικό αρχηγό στον ΠΑΟΚ και ας πεθάνω!!!!...!!!!

  2. avatar α παπα παπα

    κτίζεις φιλικό ραδιοτηλεοπτικό και σύμαχο έντυπο. Δεν θα σου χρειστούν γιατι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφάροι θα σας βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως ελεγε ο σταυρόπουλος. Δείτε που είναι ο γαπ.

  3. avatar ??????

    Θα αλλάξει και το όνομα σε ΣΥΡΙΖΑ TV Νο2?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει