Μία ευχάριστη και ρομαντική έκπληξη προφύλασσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για μία παίκτρια του nomads, λίγες στιγμές αφού είχε ανακοινώσει την αναγκαστική αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου, λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι.

Κοντράστ συναισθημάτων λίγο πριν οι Ωκεανοί παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να πηγαίνει κοντά στον παρουσιαστή για να παραλάβει ένα γράμμα με αρκετά προσωπικό περιεχόμενο. Η παίκτρια που είναι και η πρώτη μονομάχος στο σημερινό αγώνα για την παραμονή στο παιχνίδι ξέχασε για λίγο την αγωνία για τη μονομαχία καθώς άνοιξε έναν φάκελο που περιείχε την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Άγγελο.

Clipboard14

Όπως είναι λογικό οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πανηγυρικές και συγκινητικές καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες  δάκρυσαν από την κίνηση του συντρόφου της Ευαγγελίας η οποία ήταν σαστισμένη και δεν ήξερε τι να πει. Μετά το αρχικό σοκ διάβασε το ρομαντικό μήνυμα που περιείχε η κάρτα ενώ πριν κάτσει στην καρέκλα του προτεινόμενου είπε και το πολυπόθητο «ναι» με τα χειροκροτήματα και τις φωνές να δίνουν και να παίρνουν.

Clipboard15

Λίγο πριν συνεχιστεί το παιχνίδι και η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως πριν μπει στο παιχνίδι έψαχνε την εκκλησία όπου θα παντρευτεί με τον καλό της, Νίκο.