Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μία διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks, τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα πυρά των κριτών και των συμπαικτριών της.

Η Ραμόνα μέσα σε λίγες μέρες έγινε η παίκτρια που με τις ατάκες και τη συμπεριφορά της έχει κερδίσει τον τίτλο της σταρ του σόου. Η παίκτρια προκάλεσε νέο χαμό στο πλατό του reality μόδας, το απόγευμα της Τετάρτης. Ντύθηκε στα πράσινα για να παρευρεθεί σε fashion week στο Μιλάνο, ως blogger.

Φαίνεται, όμως, πως αυτή η εμφάνιση δεν ικανοποίησε στους κριτές. Μετά από αρκετά λεπτά έντασης, ο Στέλιος Κουδουνάρης σηκώθηκε από τη θέση του και ζήτησε εκνευρισμένος από την παίκτρια να καθίσει στη θέση του αφού θελει να κρίνει και όχι να την κρίνουν.

Με αφοπλιστικό τρόπο η Ραμόνα απάντησε πως «Δεν θέλω να κάτσω στη θέση σας. Αν ήθελα θα ερχόμουν στα καστ για κριτής». Ενώ συνέχισε με ακόμη πιο βιτριολικό τρόπο λέγοντας προς τον κριτή πως «νιώθω πως έχω τον Τσαουσέσκου μπροστά μου»! Ενώ αποτελείωσε την επιτροπή με την ατάκα «κάποια στιγμή θα καθίσω και θα το δεις. Του χρόνου θα είμαι εκεί».