Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε και σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Survivor Πανόραμα, και έριξε κάποιο φως στο περιστατικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη και το μαγιό.

Η πρώην παίχτρια του Survivor εξήγησε ότι ο Στέλιος ήταν η ψυχή της παρέας και έκανε πλάκα με όλους και διακωμωδούσε πολλά σκηνικά από την κοινή τους ζωή στο παιχνίδι.

Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό εξήγησε ότι ο συμπαίκτης της έκανε τον Σάκη Τανιμανίδη και πως είχε κάνει πλάκα και στην ίδια και δεν αναφέρθηκε μόνο στην Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Ο Στέλιος είναι πλακατζής και πολύ καλός στις μιμήσεις. Ήταν πολύ παιχνιδιάρης. Έκανε πλάκες σε όλους μας, και σε εμένα είχε αναφερθεί. Κάτι για τα κοτσιδάκια ή για κάποιο αγώνισμα, αλλά δεν θυμάμαι τώρα», τόνισε η Λάουρα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αν έπεφτε στην αντίληψή της ότι γινόταν bullying θα ήταν η πρώτη που θ’ αντιδρούσε καθώς αυτό είναι ένα θέμα λεπτό που έχει διδαχθεί στο σχολείο της στη Γερμανία. «Επειδή έχω ένα προηγούμενο, δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω σε κάποιον να με χειριστεί ή να με χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς», σχολίασε με νόημα.