Σε ένα ματς το οποίο από «περίπατος» παραλίγο να γίνει ντέρμπι οι Μαχητές κέρδισαν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία που σήμερα θα ήταν αποστολή sms μέσω κινητού. Ο Μάριος Πρίαμος κέρδισε την τελευταία και κρίσιμη μάχη απέναντι στον Μπο γράφοντας το τελικό 10-6.

SURVIVOR

Η Σάρα μίλησε πρώτη από τους νικητές λέγοντας πως «το θέλαμε πάρα πολύ και δεν ξέρω αν θα θυμηθώ να στείλω μήνυμα με κινητό μετά από τόσο καιρό μακριά από τεχνολογία, ενώ ο Κώστας μισθοφόρος ανέφερε πως «περιμένω πως και πως το έπαθλο καθώς όταν σκέφτηκα ότι θα μου απαντήσουν οι δικοί μου άνθρωποι συγκινήθηκα».

SURVIVOR

Από την πλευρά των Διασήμων μίλησε αρχικά η Λάουρα η οποία σχολίασε πως είναι πολύ στεναχωρημένη που δεν θα επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα ενώ ο πρωταγωνιστής της μάχης, λόγω του χαμένου μαγιό, Γιώργος Χρανιώτης εξήγησε το σχέδιο πίσω από το ατύχημά του.

SURVIVOR SURVIVOR

«Eίχα μυριστεί πως θα χάσουμε οπότε άφησα επίτηδες το μαγιό να φύγει με ένα μήνυμα προς τους δικούς μου ότι είμαι καλά και να μην ανησυχούν», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός με τους παίκτες και τον Σάκη Τανιμανίδη να χειροκροτούν γελώντας.

SURVIVOR SURVIVOR

Στα μηνύματα επικοινωνίας υπήρξε και μία μικρή έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον οποίο έγινε πρόταση να γίνει κουμπάρος μέσω sms. Ο φίλος του Χρήστος, έκανε την πρόταση μόλις ο παίκτης βγει από το παιχνίδι.

basalos