Η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «Με Αγάπη», βρίσκονται με κάθε τρόπο, δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, έχουν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά «Με Αγάπη» κι ένα ζεστό χαμόγελο υποστήριξης για όλους, αλλά και για τον κάθε έναν ξεχωριστά!

«Ανταλλακτικό Εμπόριο»
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
H οικονομική κρίση καλεί όλους μας να αναζητήσουμε έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Ένας από αυτούς είναι το «Ανταλλακτικό Εμπόριο», το οποίο βασίζεται στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών αντί χρημάτων! Η Μαρί Κυριακού μας το παρουσιάζει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στον ΑΝΤ1.

Παιδί και Τεχνολογία
Τρίτη 29 Νοεμβρίου
Η τεχνολογία είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τα «σημερινά» παιδιά! Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τη σχέση των παιδιών με την τεχνολογία.

Ο «Πατέρας» των κρατουμένων
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας μιλάει για τον πατέρα Γερβάσιο ή αλλιώς «Πατέρα» των κρατουμένων. Έναν άνθρωπο που έχει αφοσιωθεί σ’ εκείνους που η ζωή «έφερε» πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Χριστουγεννιάτικα Bazaar

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
Τον Δεκέμβριο όλοι σκεφτόμαστε λίγο – πολύ τα δώρα αγάπης που θα χαρίσουμε. Οι Φιλανθρωπικές Οργανώσεις, τα Ιδρύματα και τα Σωματεία έχουν ήδη οργανώσει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar τους και η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει γι’ αυτά, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Scoopa Up Cycling
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
Τα δικά μας σκουπίδια, μπορεί να είναι ο «θησαυρός» κάποιου άλλου. Οι scoopa up cycling, έχουν στόχο να χαρίσουν έναν νέο «κύκλο ζωής» στα σκουπίδια. Η Μαρί Κυριακού, μας τους παρουσιάζει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 12:50 μόνο στον ΑΝΤ1.