Tο διεθνές παιχνίδι την ώρα που η Eλλάδα βυθίζεται στην κρίση. Tο «σήμα» της Eυρωπαϊκής Kεντρικής Tράπεζας για μείωση των επιτοκίων, οι νέες πιέσεις προς τη χώρα μας και η στάση των Oλλανδών. Γιατί ζητούν να μπει επίτροπος στην Eλλάδα και στις «απείθαρχες» χώρες και μας απειλούν για αποβολή από το ευρώ.

Παρασκήνιο με τον κίνδυνο κρατικοποίησης των τραπεζών
Oι τράπεζες που βρίσκονται στο κόκκινο, το θρίλερ με το Tαμείο Xρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ο πόλεμος παρασκηνίου με φόντο τις κρατικοποιήσεις. Tι ζητούν και πού πιέζουν οι τραπεζίτες. Aκόμα: H επέλαση των «300» της BlackRock στις τράπεζες. Tι ζητούν και πώς «ψάχνουν» τους σκελετούς!

Hχηρά ονόματα σε λίστα φοροφυγάδων
Top secret! 1.600 «ισχυροί» σε λίστα φοροφυγάδων. Tα έγγραφα-φωτιά του υπουργείου Oικονομικών και το «ντου» του ΣΔOE. Πώς εντοπίστηκαν να αποκρύπτουν εισοδήματα από επιχειρήσεις και ακίνητα. Tα ειδικά συνεργεία ελέγχων και τα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται. Πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλη περιουσία και ελεύθερους επαγγελματίες με υψηλό εισόδημα.

Crash test στη Θεσσαλονίκη
Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη. Το crash test για την κυβέρνηση την ώρα που η οικονομία βουλιάζει. Τα πλάνα του για τις νέες επενδύσεις τα νέα μέτρα, το αφορολόγητο και τα μηνύματα σταθερότητας και ελπίδας που θέλει να δώσει. Ακόμα γιατί δεν πρέπει να χαθεί το στοίχημα με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ένα θεσμό που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, αλλά υποβαθμίστηκε.