Σήμερα το πρωί, το αργότερο μέχρι την Τρίτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Τατιάνας Στεφανίδου και Star. Η παρουσιάστρια αφού συναντήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή με υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού φερεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα, μένει μόνο να δεχθεί το ποσό που της έχει προτείνει το κανάλι.

Πρόκειται για ένα ποσό φυσικά που δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα τα οποία έπαιρνε στον ΑΝΤ1. Απομένει λοιπόν να συμφωνήσει στο ποσό, διότι ως γνωστόν το Star είναι πολύ φειδωλό στις αμοιβές του για αυτό άλλωστε θα έχει και την μικρότερη χασούρα το 2010.

 Ένα ποσό αρκετά μικρό για τα χρήματα που είχαν συνηθίσει να εισπράττουν οι τηλεαστέρες, αλλά δυστυχώς για αυτούς άλλαξαν οι εποχές. Ωστόσο αν η Τατιάνα συμφωνήσει και υπογράψει με το κανάλι – κάτι που είναι και το πιθανότερο, η εκπομπή της θα τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, η οποία αναμένεται να αναδιοργανωθεί χωρίς όμως θεαματικές αλλαγές. Με άλλα λόγια η Τατιάνα στο Star θα κάνει περίπου ότι έκανε και στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, άλλωστε στις συζητήσεις με το κανάλι το επίμαχο θέμα μεταξύ τους ήταν το οικονομικό και όχι το τι θα κάνει , μιας και το Star την εμπιστεύεται απόλυτα.

Πηγή: enimerosi24.gr