Καλεσμένη στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι σήμερα η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και πότε την έκανε να ξεπεράσει τα όριά της.

Οι δυο τους εξακολουθούν να έχουν φιλικές σχέσεις, όμως στο παρελθόν, όπως η ίδια αποκάλυψε, την είχε βγάλει εκτός ορίων με κάποια δήλωσή του. Επίσης, η Ναταλία Γερμανού φρόντισε να πει πως εκείνη θα παρουσίαζε καλύτερα το The Voice από εκείνον.

Η ίδια μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ναι. Πιστεύω ότι οι μουσικές εκπομπές μου πάνε πάρα πολύ. Όχι ότι δεν το έκανε καλά ο Γιώργος, αλλά ότι θα το έκανα λίγο καλύτερα, παίζει ναι».

«Έχω σπρώξει τραπέζι και έφυγε το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ» εκμυστηρεύτηκε ακόμα η παρουσιάστρια.

Κι αν αναρωτιέστε, για το τι θέση πήρεο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχετικά με την παρουσίαση του Γιώργου Λιάγκα στο The Voice…
«Εγώ νομίζω από τη δεύτερη χρονιά του Γιώργου όχι. Από την πρώτη ναι. Νομίζω ότι ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ καλός τη δεύτερη χρονιά στο The Voice και η Ναταλία είναι πολύ καλή στις μουσικές εκπομπές, απλά ο Γιώργος έχει το κύρος αυτή τη στιγμή του πρώτου παρουσιαστή του καναλιού. Τι να κάνουμε τώρα» είπε ο παρουσιαστής.