Για όλους και για όλα μίλησε για μία ακόμα φορά ο Νίκος Μαστοράκης. Το βράδυ της Τετάρτης παραχώρησε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Σε είδα με τις κάρτες μπροστά και λέω “Ο Πέτρος Κωστόπουλος”. Να έχεις το ένστικτό σου και την φυσική σου περιέργεια. Ο Πέτρος έβγαζε το 70% από τις κάρτες και το 30% από τις απαντήσεις των καλεσμένων. Εγώ πιστεύω στο talk show που δεν έχει τέτοιου είδους προετοιμασία. Έχει προετοιμασία να ξέρεις ελάχιστα πράγματα για τον καλεσμένο σου, γιατί αν τα ξέρεις όλα, θεωρείς όταν του κάνεις την ερώτηση ότι θα σου πει κάτι που ξέρεις, πλήττεις. Αν δεν μου άρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα τον είχα βγάλει στην τηλεόραση, Star 1993 “Ο Πέτρος και ο Λύκος”. Τον πήρα από επιτυχημένο εκδότη και τον έκανα επιτυχημένο παρουσιαστή. Δεν μου αρέσει, αλλά η δική μου γνώμη και αισθητική δεν συνεπάγεται ότι ο Κωστόπουλος δεν έχει επιτυχία», είπε ο Νίκος Μαστοράκης.

Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σχολίασε: «Ασυμμάζευτος, ασουλούπωτος, θέλει να τα κάνει όλα, τραγουδάει καλά αλλά είναι Μπογδάνος. Αυτό το παιδί που είναι καλό και ευφυές, πάσχει από τέτοιο προσωπολαγνεία! Του στέλνω μηνύματα και του το λέω για να μην εκτίθεται κι εκείνος γουστάρει να εκτίθεται. Η εκπομπή του ήταν μια φρουτοσαλάτα Μπογδάνος που έβαλε εκείνος τη συνταγή, εκείνος το τραγούδι, εκείνος τη συνέντευξη, εκείνος τα σχόλια, εκείνος το comedy. Δεν ακούει. Ότι κάνει στην απογευματινή εκπομπή είναι άθλιο, μόνο και μόνο για να δειχτεί στον τηλεθεατή ότι είναι αυτός που τα ξέρει όλα. Μιλάει με 300 περικοκλάδες, πίνει καφέ, ρουφάει και το νερό, σκουπίζεται μετά, κοιτάει και το κινητό του και ο άλλος ο μ… ο πολιτικός που στέκεται από δίπλα μιλάει. Είναι χαραμισμένο καλό υλικό σε έναν καλό χαρακτήρα ανθρώπου, απλώς και μόνο από την εμμονή του να μιλάει μόνο εκείνος».