Εντός, εκτός και επί τα αυτά της οικονομικής κρίσης αποφασίζουν και ετοιμάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια το πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012. Οι γνωστές, πυρετώδεις προετοιμασίες, στρατηγικές, τακτικές, οι νέοι κάθε φορά στόχοι και τα σύμβολα «τιμής».

Μετρημένες στο χέρι θα είναι φέτος οι σειρές που θα δούμε σε όλα τα κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το α΄ μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν πάει η σειρά «Steps» όπου θα συνεχίσει κανονικότατα τα υπόλοιπα επεισόδια που έχουν απομείνει.

Πέρα από το Steps η μοναδική νέα σειρά που θα δούμε στο α΄ μισο με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του ANT1 θα είναι η σειρά που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας καθώς έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.

Για το β΄ μισο πάει η σειρά «Ελεύθερος και Ωραίος» (ενδέχεται να συνεχίσει με δεύτερο κύκλο την μεθεπόμενη χρόνια αν όλα πάνε καλά) ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει επίσης για το β΄ μισό και την καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη.

Στην Prime time του ΑΝΤ1 θα υπάρχουν ακόμα το «Ράδιο Αρβύλα», «Με το δεξί», «Dancing on Ice», «Dancing with the Stars», «Ταλέντο», «Όλα» κ.α που αυτήν την στιγμή δεν είναι ακόμα σίγουρα.

Πηγή: tvnea.blogspot