Μπορεί να άργησαν λίγο να οργανώσουν τον τελικό του μουσικού σόου αλλά θα μας αποζημιώσουν με το παραπάνω αυτό το Σάββατο οι ιθύνοντες του ALPHA που ετοιμάζουν μια τετράωρη εκπομπή όλο μουσική από τους δύο φιναλίστ και παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι και εμφανίσεις- έκπληξη από τον Αντώνη Ρέμο, τον Αντώνη Βαρδή, τον Γιάννη Βαρδή, τις Μέλισσες και τη Βαλάντω με καινούριο σινγκλ, όπως δημοσιεύει το TvZapping.

Κατα τα άλλα η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στους δύο φιναλίστ, τη Μαλού και τον Παναγιώτη που θα διαγωνιστούν με τρία τραγούδια. Το πρώτο θα είναι η καλύτερη τους ερμηνεία σε όλο το παιχνίδι, το δεύτερο ένα ντουέτο του καθένα με τον Αντώνη Βαρδή και το τρίτο μια ολοκαίνουρια ροκ μπαλάντα, η οποία θα μπει στο CD του νικητή του Greek Idol, μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία.

Ιδιαίτερα ενεργό ρόλο θα έχει σε όλο το σόου ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος θα τραγουδήσει με τα δύο παιδιά, θα τραγουδήσει και με άλλους οκτώ συμμετέχοντες ενώ θα ερμηνεύσει και δύο ακόμα ντουέτα. Ενα με το γιο του και ένα με τον Αντώνη Ρέμο.