Η Γκιουμούς έχει πολύ άγχος πριν το ντεφιλέ. Ο Μεχμέτ κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες, για να φύγουν οι δυο τους με το σκάφος μετά το ντεφιλέ. Μόνο που η κατάσταση εξελίσσεται με απρόσμενο τρόπο για όλους.

Οι άντρες που έχει πληρώσει ο Κενάν, σταματούν τον Μεχμέτ λίγο πριν φτάσει στο ντεφιλέ, λογοφέρνουν μαζί του και τον μαχαιρώνουν!

Η Γκιουμούς ανησυχεί με την αργοπορία του Μεχμέτ, αλλά δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο την έναρξη της επίδειξης. Το ντεφιλέ αρχίζει χωρίς τον Μεχμέτ.

Οι δημιουργίες της Γκιουμούς έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά πριν καλά-καλά τελειώσει η επίδειξη, ένα τηλεφώνημα έρχεται να τη διαλύσει. Τα νέα αναστατώνουν όλη την οικογένεια.

Η κατάσταση του Μεχμέτ είναι κρίσιμη και οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες. Το ένα νεφρό του είναι σε κακή κατάσταση, ενώ το άλλο έχει καταστραφεί εντελώς. Η ζωή του Μεχμέτ εξαρτάται από ένα πράγμα.

Η Γκιουμούς δοκιμάζει τα πάντα, για να γίνει καλά ο άντρας της ζωής της. Ο Μπερκ και ο Κενάν ανακρίνονται για το θέμα της επίθεσης. Ο Κενάν αρνείται τα πάντα.

Όσο προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας, ο Ονούρ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Οι πληροφορίες που συλλέγει, τον βγάζουν εκτός εαυτού…