Η αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται από την Γερμανία με την ελπίδα να εντοπίσει τα ίχνη του παιδιού της.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο πρώην σύζυγός της πήρε μαζί του την κόρη τους, για το Σαββατοκύριακο, και δεν την επέστρεψε ποτέ πίσω. Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα δεν έχει σταματήσει ούτε για μια στιγμή την αναζήτηση.

Έχει πάρει δάνειο προκειμένου να το διαθέσει σε έρευνες, έχει απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές κι έχει εμφανιστεί σε δύο αντίστοιχες εκπομπές του εξωτερικού. Δυστυχώς όμως, όλες αυτές οι προσπάθειες δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Μάλιστα η απογοήτευσή της την έκανε να σκεφτεί, πριν από μερικά χρόνια, να βάλει τέλος στη ζωή της. Από την εκπομπή ελπίζει να μάθει κάτι για το παιδί της, να της δοθεί ένα στοιχείο που θα την οδηγήσει κοντά του.

Η μεγαλύτερη αγωνία της είναι να μάθει αν η κόρη της βρίσκεται στη ζωή και είναι καλά.

Το δεύτερο πακέτο το στέλνει η Κάτια Δανδουλάκη. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης στέλνει ένα πακέτο έκπληξη… στους άνδρες της ζωής της. Οι άνδρες αυτοί στιγμάτισαν τόσο την προσωπική όσο και την καλλιτεχνική της πορεία και ήταν συνοδοιπόροι της, στα εύκολα και αλλά και τα δύσκολα, σχεδόν 35 χρόνια τώρα.

Τους ερωτεύτηκε, τους χώρισε, την χώρισαν, έκλαψαν μαζί για έναν άδοξο έρωτα… είτε στο πανί… είτε στο σανίδι του θεάτρου… είτε στη μικρή οθόνη.
Ο λόγος για τους Άγγελο Αντωνόπουλο, Γρηγόρη Βαλτινό, Δάνη Κατρανίδη, Κώστα Σπυρόπουλο και Γιάννη Βούρο.

Τι θα συμβεί όταν συναντηθούν και οι πέντε μαζί στον καναπέ;

Γιατί θα τους φοβίσει το περιεχόμενο του πακέτου τους;

Σπαρταριστές ατάκες… και μαθήματα ήθους από έξι σπουδαίους ανθρώπους του θεάματος σήμερα στις 21:00 στο «Πάμε Πακέτο».