Το πακέτο μεγάλωσε για να χωρέσει ακόμα περισσότερες ιστορίες και συναισθήματα, ενώ η εκπομπή έχει εμπλουτιστεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, αλλά και με εξωτερικά γυρίσματα.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου της σημερινή εκπομπής είναι ένας 44χρονος άνδρας από την Αθήνα, που επιθυμεί, όσο τίποτα άλλο στη ζωή του, να ξαναδεί τον αδελφό του, τα ίχνη του οποίου έχει χάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Αυστραλία…

Αποστολέας και παραλήπτης, αναγκάστηκαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, ξαφνικά, παρά τη θέλησή τους.

Ο αποστολέας εύχεται το πακέτο του να βρει τον προορισμό του και να μπορέσουν με τον αδελφό του να κερδίσουν τα χαμένα είκοσι χρόνια της ζωής τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης είναι ο παραλήπτης του δεύτερου πακέτου, ενός πακέτου που θα κολάκευε κάθε άνδρα.

Μια νεαρή κοπέλα επιλέγει μέσω ενός πακέτου να εκφράσει τα συναισθήματά της στο πρόσωπό του.

Η αποστολέας βγαίνοντας από μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο, θέλει να πιστέψει ξανά στον εαυτό της και να διεκδικήσει τη ζωή της.

Ποιο απρόοπτο περιστατικό, θα διακόψει την εξέλιξη της ιστορίας;

Το τρίο πακέτο στέλνει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο ακριτικό χωριό των Μαρασίων για να παραδώσει ένα τιμητικό πακέτο, στην «κυρά» του, την γερόντισσα Βασιλική Λαμπίδου.

Ένα πολύ ιδιαίτερο πακέτο προς την γυναίκα που καθημερινά ύψωνε την ελληνική σημαία στο σπίτι της που ήταν το τελευταίο του οικισμού δίπλα στο ακριτικό φυλάκιο. Ένα πακέτο προς τη γυναίκα που για περισσότερα από πενήντα χρόνια στεκόταν σαν μητέρα δίπλα στους φαντάρους που υπηρετούσαν την πατρίδα και βρίσκονταν μακριά από τις οικογένειές τους.

Το «Πάμε πακέτο» ανοίγει κάθε Πέμπτη στις 21:00.