Με εντάσεις και τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες ξεκίνησε τη νέα του εβδομάδα το Survivor στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στον ΣΚΑΪ, τη νύχτα της Κυριακής. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είχε ο άγριος καβγάς που είχαν η Ζωή από τους Διάσημους και ο Φάνης από τους Μαχητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας.

Ειδικότερα, όταν Κόκκινοι και Μπλε στάθηκαν στους πάγκους για να διαχειριστούν τα επόμενα ματσαρίσματα, δυο κουβέντες της μελαχρινής παίκτριας των Διασήμων στάθηκαν ικανές να κάνουν έξαλλο τον Φάνη. «Προτού έρθω στο παιχνίδι, όταν είχα πάει να κάνω τις εξετάσεις, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι έχω θέμα με το νερό. Αποφάσισα να το δω στην πράξη αλλά τελικά, με το που πήδηξα, ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει! Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο».

Αφού έχουμε παίξει τόσες πίστες με νερό» έσπευσε να σχολιάσει ο παίκτης της μπλε ομάδας για να επιμείνει η Ζωή απαντώντας πως «ήταν ρηχά ενώ αυτό είναι βαθιά! Εγώ δεν μπορώ, σου λέω, έχω πρόβλημα από εντολή γιατρού».

Ζ.Α.: Αστείο σου φαίνεται; Αστείο είναι;

Φ.Μ.: Μαζί σου νομίζεις ότι γελάω;

Ζ.Α.: Είναι αστείο;

Φ.Μ.: Γελάω μαζί σου;

Ζ.Α.: Γιατί μιλάς κατ’ αρχάς εκεί που δεν σου δίνεται ο λόγος καν! Για ποιο λόγο ασχολείσαι με τα πάντα και έχεις μια απάντηση για όλα;

Φ.Μ.: Γιατί έχουμε παίξει τόσες πίστες με πισίνα. Ασχολούμαι εγώ μαζί σου; Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου ούτε μια φορά και ούτε πρόκειται.

Ζ.Α.: Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Κάθεσαι και γελάς ειρωνικά!

«Λοιπόν, έχουμε πλέον και την γνώμη του γιατρού ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι οι τρεις κοπέλες μπορούν να αγωνιστούν άρα αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια της μπλε ομάδας έχουν κερδίσει αυτομάτως τρία πέναλτι» υπογράμμισε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός, διαψεύδοντας επί της ουσίας το νεαρό μοντέλο από την Κρήτη, για να δώσει συνέχεια στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας στο Survivor.