«Χείμαρρος» ήταν για το Survivor η Ελίζαμπεθ Ελέτσι όταν βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική της άποψη για την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Παιδιά, βαριέμαι να ακούω την Ασημίνα να ουρλιάζει! Κουράστηκα αλήθεια! Δηλαδή τρεις σεζόν τώρα… Επειδή ήμουν και γω εκεί (σ.σ. στον Άγιο Δομίνικο), καμιά φορά τα έπαιρνα και γω στο κρανίο αλλά είχα τρόπους. Δηλαδή πρέπει να έχεις και λίγο τρόπους» υπογράμμισε, αρχικά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης. «Όταν αρχίζει και φωνάζει, δεν είναι ωραίο. Δεν είναι και τόσο γυναικείο».

Όσον αφορά την Κατερίνα Δαλάκα, δε, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έσταξε… μέλι στα λεγόμενα της. «Η Κατερίνα Δαλάκα νομίζω ότι αμαυρώνει το όνομα της που έχει πάει για τέταρτη φορά. Φτάνει! Από τη στιγμή που το πήρε, που κέρδισε στο τρίτο Survivor, νομίζω ότι μετά αναλώνεται και χαλάει το όνομα της».

«Πέρυσι θυμάστε τον λόγο που έφυγε. Έφυγε γιατί είχε κλέψει ένα σάντουιτς και τα σχετικά. Τώρα αν της ξανατύχει κάτι, αν αρρωστήσει ή ξανακλέψει, πάλι θα γίνει όλο αυτό και θεωρώ πως δεν κάνει καλό στο όνομα και την εικόνα της» τόνισε, με αυστηρό τόνο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την παίκτρια του Survivor. «Δεν της κάνει καλό όλο αυτό. Είναι σαν να είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor και αυτό δεν θα της δώσει κάτι».