Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια σχέσης το απόγευμα της Τρίτης (12/12) και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Οι Ράδιο Αρβύλα θέλησαν να κάνουν ένα δώρο στους νεόνυμφους και ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης μίλησε με τρυφερά λόγια για το ζευγάρι.

Ο παρουσιαστής του Ant1, το βράδυ της Τετάρτης (13/12) αρχικά προειδοποίησε για το «ιδιαίτερο» δώρο που τους ετοίμασε στην εκπομπή και ευχήθηκε στους συνεργάτες του αλλά και στους τηλεθεατές να βρουν μια γυναίκα που να τους «θαυμάζει όπως η Έλενα Τοπαλίδου τον Νίκο Κουρή».

Αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: «Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Μας αρέσει να πειράζουμε ανθρώπους που αγαπάμε, ανθρώπους που συμπαθούμε, που είναι φίλοι μας και εκτιμάμε. Τα παιδιά παντρεύτηκαν χθες. Αναφέρομαι στον Νίκο Κουρή, με τον οποίο είχαμε μια ωραία ανταλλαγή όταν έκανε το τηλεπαιχνίδι Δες και Βρες. Και η γυναίκα του η Έλενα Τοπαλίδου, πραγματικά να βρείτε μια γυναίκα σας εύχομαι που να σας θαυμάζει όπως η Έλενα τον Νίκο. Αυτό είναι το δώρο μας για τον γάμο σας παιδιά! Το δικό μας δώρο, ξέρετε είναι λίγο διαφορετικό. Είναι δώρο… Ράδιο Αρβύλα αλλά είναι από την καρδιά μας».