Ένα φλερτ έχει ανθίσει στη μουσική ακαδημία του Fame Story με την Αριστέα και τον Τίτο να έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, οι δύο σπουδαστές πέρασαν τρυφερές στιγμές κάτω από τα σκεπάσματα όταν έσβησαν τα φώτα.

Οι δύο τραγουδιστές που στο live της Παρασκευής (15/12) θα κάνουν ντουέτο σε ερωτικό τραγούδι της Lady Gaga, «δέθηκαν» μέσα από τις συνεχόμενες πρόβες, όπου η Αριστέα κοιτούσε με θαυμασμό τον Τίτο κάτι που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως στα social media καθώς η συμπεριφορά εκείνης δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πέραν αυτού, όμως, οι δύο συμμετέχοντες στο talent show που μεταδίδεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Star Channel, αποφάσισαν να κοιμηθούν αγκαλιά και στο ίδιο κρεβάτι. «Πρέπει να κοιμηθείς γιατί έχεις υποχρεώσεις αύριο», της είπε ο Τίτος καθώς ξάπλωναν με την Αριστέα, όμως, να θέλει να συζητήσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. «Δεν κοιμήθηκα πολύ, αλλά κοιμήθηκα ωραία», παραδέχθηκε εκείνη στην κάμερα της παραγωγής.

Η συζήτηση με τη Μαρία Σολωμού

Η Αριστέα, στο μεταξύ, είχε και μια συζήτηση με τη Μαρία Σολωμού για το πώς να εκφράσει τον έρωτα όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή. «Δεν έχω πρόβλημα να κάνω την ντίβα, αλλά έχω πρόβλημα να εκφράσω τον έρωτα», είπε η σπουδάστρια. «Δεν θέλουμε να το νιώθεις, αλλά θέλουμε να το δούμε», της έκανε η ηθοποιός.

Η Αριστέα σημείωσε πως ντρέπεται γιατί το βλέπουν οι δικοί της άνθρωποι. «Μπορεί να βγεις επάνω στην σκηνή και να σου ζητηθεί να φοράς στρινγκ; Είμαστε για ντροπές τώρα; Δεν γίνεται να είσαι 22 ετών και να υπάρχουν ενοχικά πράγματα», συνέχισε η Μαρία Σολωμού και ανέφερε: «Είμαστε ηθοποιοί, είμαστε καλλιτέχνες θα κληθούμε να κάνουμε πράγματα πάνω στην σκηνή».