Ο Νίκος Μπογιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Γιάννη Κορδόνη την Κυριακή στον Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε θέση τόσο για την αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφία όσο τον κακοποιητικό λόγο καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μπογιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αντικειμενικότητα, όπως έλεγε ένας μεγάλος βρετανός δημοσιογράφος, είναι να είσαι αμερόληπτα στο πλευρό των αδύναμων και των αδικημένων. Απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει. Όντως υπάρχει αντικειμενική αλήθεια και αυτή έχει σαν παρονομαστή την ειλικρίνεια και την τιμιότητα. Να ξέρει εκείνος στον οποίο μιλάς ποιος είσαι και τι είσαι».

«Άνθρωποι που ξέρουμε τι λόγο έχουν, ξέρουμε ότι ο λόγος τους είναι κακοποιητικός, γιατί προβάλλονται τόσο πολύ;» ρώτησε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού για να λάβει την εξής απόκριση. «Η μία άποψη λέει ότι όταν συναντιέσαι με τη λάσπη, δεν χρειάζεται να αναμετρηθείς μαζί της γιατί πολύ απλά θα λερωθείς. Υπάρχει και η δεύτερη άποψη που λέει ότι όταν συναντιέσαι με τη λάσπη, θα πρέπει να καθαρίζεις το τοπίο γιατί η λάσπη και ο βούρκος έχουν την ιδιότητα της πανώλης. Εξαπλώνονται».

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ένας άνθρωπος ζωντανός, ένας άνθρωπος αυθεντικός, ένας άνθρωπος με χιούμορ. Όλα αυτά αποτυπώνονται και στον τρόπο της επαφής του με την κοινωνία» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπογιόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.