Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Μαρία Κωνσταντάκη και μεταξύ άλλων έπιασαν κουβέντα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τα ευτράπελα και τα αστεία σαρδάμ που τους έχουν τύχει πάνω στη δουλειά.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι της συμβαίνει αρκετά συχνά να μπερδεύει τα λόγια της, ενώ δεν παραλείπει να… ενώσει δύο λέξεις σε μία από τη βιασύνη της.

«Εγώ πρώτη φορά στο ραδιόφωνο έχω κάνει ένα τραγικό σαρδάμ. Ήταν το 1989, ήταν η πρώτη μου φορά στο ραδιόφωνο, πρώτη μέρα», παραδέχθηκε αμέσως μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ήθελα να πω για μία συμμαθήτριά μου που τη λέγαμε “η ψηλή της έκτης” και το “ψηλή” το άλλαξα… ακούστηκε στον αέρα αυτό», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και οι δύο γυναίκες ξέσπασαν σε γέλια.

«Πόσο χρονών ήσουν;», τον ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αποφεύγει την απάντηση με ερώτηση: «Το ’89;».

«Συγγνώμη, ξέχασα ότι ήμασταν στον αέρα. Άλλο προσπαθούσα να πω… ασ’ το εντάξει», παραδέχθηκε γελώντας η ηθοποιός και στη συνέχεια τον ρώτησε: «Ήσουν ενήλικας πάντως. Πώς ένιωσες; Είχες και δεύτερη μέρα στο ραδιόφωνο;».

«Ήμουν ενήλικας, αλλά ντράπηκα. Είχα και δεύτερη μέρα στο ραδιόφωνο, έκανα μεγάλη καριέρα μετά. Ήταν γούρικο», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ρε παιδιά, σταματήστε με την… ψηλή της έκτης. Δεν θέλω να ξέρω, σκέφτομαι μόνο το σαρδάμ τώρα», είπε η Τζένη Μελιτά.

«Όχι, σκέφτεσαι μόνο την… ψηλή της έκτης. Για πάμε. Έλα, Τζένη μου», κατέληξαν η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.