Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η εκπομπή «Πάμε πακέτο» μας προσκαλούν και αυτή την στις 23:00, στην πρώτη εκπομπή του νέου έτους, για να παρακολουθήσουμε μια δυνατή ιστορία γεμάτη ανατροπές και έντονες συγκινήσεις.

Η τριαντατετράχρονη Nicole έρχεται από το Breckerfeld της Γερμανίας με σκοπό να βρει τις ελληνικές της ρίζες. Η Nicole δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον έλληνα πατέρα της αφού οι γονείς της χώρισαν πριν ακόμα εκείνη γεννηθεί.

Η νεαρή γυναίκα μεγάλωσε με πολλές δυσκολίες, ενώ τα παιδικά της χρόνια ήταν γεμάτα προβλήματα που της δημιουργούσε η ίδια της η μητέρα.

Η κατάσταση ήταν τόσο απελπιστική που η Nicole επέλεξε με δική της απόφαση να περάσει τα χρόνια της εφηβείας της έγκλειστη σε ίδρυμα.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου της χρονιάς, στα δεκατέσσερά της, έμαθε από την μητέρα της πως ο βιολογικός της πατέρας απεβίωσε.

Ποτέ όμως δεν το πίστεψε γιατί η γυναίκα που τη έφερε στη ζωή της έλεγε πάντα ψέματα. Η Nicole δεν είναι σίγουρη για το αν ο πατέρας της ζει ή όχι, έρχεται όμως στην Ελλάδα και στην εκπομπή αποφασισμένη να μάθει τι συνέβη και να βρει τις ρίζες και τους συγγενείς της.

Ποια είναι όμως η αλήθεια που θα ξαφνιάσει την αποστολέα;

Η συνέχεια επί της οθόνης…