Στο πλατό της εκπομπής «Cash or Trash» βρέθηκε η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά το απόγευμα της Πέμπτης (26/10) προκειμένου να προσκομίσει στους εκτιμητές δύο υπέροχα τρίφυλλα παραβάν τα οποία και εκτιμήθηκαν, αρχικά, στην αξία των 1000 ευρώ.

Όταν η Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε απέναντι από τους εκτιμητές, μοιράστηκε την ιστορία των δυο παραβάν και τι σημαίνουν για εκείνη.

«Ο παππούς μου ήταν ο ίδιος συλλέκτης, τον οποίο δεν τον γνώρισα ποτέ ούτε την γιαγιά μου και του άρεσαν πάντα τα φίνα και τα ωραία πράγματα, τα παλιά τα πράγματα. Ήταν μέσα στην αγάπη (σ.σ. το παραβάν), δεν ήταν περιφρονημένο. Αν συμφωνήσουμε, θέλω να πάει κάπου που θα το αγαπήσουν και θα το στείλω με όλα τα ντοκουμέντα του» εξομολογήθηκε η Ρίκα Διαλυνά χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

«Πάρα πολλές προσωπικότητες που είχαν έρθει στο σπίτι μου έχουν περάσει μέσα από αυτό» είπε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Οι προτάσεις των αγοραστών δυσαρέστησαν την Ρίκα Διαλυνά η οποία ανέφερε: «Μην ρωτάτε εμένα γιατί θα σας έλεγα ένα υπέρογκο ποσό. Συναισθηματικά σας το λέω, δηλαδή δεν μπορείτε κάτι παραπάνω; Για σκεφτείτε».

«Θέλω να το πουλήσω αλλά στη μεγαλύτερη τιμή που γίνεται διότι δεν θέλω να το πάρω πίσω» εκμυστηρεύτηκε εν συνεχεία η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα του Cash or Trash για να προσθέσει, απευθυνόμενη στους αγοραστές, πως «δεν μπορεί δηλαδή να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, στα 1.500 ευρώ;».

«Θα είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το παραβάν και πιστέψτε με πως θα το αγαπήσω και θα το τιμήσω όπως εσείς. Έχουμε συμφωνία;» αποκρίθηκε η Ειρήνη Πλευράκη με αποφασιστικότητα για να δεχθεί η Ρίκα Διαλυνά και να του πει με μάτια βουρκωμένα «good bye».

Στο τέλος, μάλιστα, η Ρίκα Διαλυνά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε δάκρυα. «Επειδή δεν έχω χώρο να το κρατήσω σας το παραδίδω. Συγκινήθηκα γιατί ένιωσα σαν να έχανα έναν δικό μου άνθρωπο, το έχω αγαπήσει τόσο πολύ και είχα ζήσει τόσα χρόνια μαζί με αυτό» ομολόγησε η ηθοποιός.