Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Ζαρίφη 2» στο Open, η Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου και οι δύο παρουσιάστριες είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο γεμάτο χιούμορ και πειράγματα.

«Εμένα με χτίζουν 10 λεπτά, απλά γράφει πάρα πολύ επάνω μου το μακιγιάζ. Όχι σαν κι εσένα που έρχεσαι αποβραδίς κρυφά και λένε οι φύλακες: ποια είναι αυτή με τα μαύρα που μπαίνει; Ήρθε να χτιστεί η Καινούργιου», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη χαριτολογώντας.

«Ανυπομονώ και χαίρομαι πολύ που ξεκινάς τη Δευτέρα. Πώς θα λέγεται η εκπομπή σου; Οδός Ζαρίφη 2; Αγάπη, καθόλου εγωκεντρικός ο τίτλος», της επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου για να λάβει την απάντηση από την Κατερίνα Ζαρίφη στο ίδιο ύφος: «Αγάπη μου, δεν πειράζει. Πήραμε από το Super Κατερίνα που ήταν τόσο απλό. Λέγαμε: ποια είναι η πιο απλή παρουσιάστρια; Η Super Κατερίνα. Ας το βγάλουμε κι εμείς Οδός Ζαρίφη 2».

«Υπάρχει όμως εμένα τουλάχιστον η οδός. Στη Νέα Σμύρνη, στην Ξάνθη, στα Κάτω Πατήσια… είμαι πανεθνική», είπε με χιούμορ στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη.