Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχθηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι τής Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα.

Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» μας συστήνεται η Αριάδνη, η νέα ηρωίδα την οποία ενσαρκώνει η Ειρήνη Τάσσου. Η Αριάδνη είναι η χαμένη κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στις 21:00: Η Ιουλία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Αριάδνη. Η αντίδραση της νεαρής κοπέλας ωστόσο είναι εντελώς αρνητική, έως και επιθετική. Η Ιουλία, όμως, έχει σκοπό να επιμείνει, προκειμένου να της αποκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα για την υιοθεσία της. Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για παίξουν χαρτιά. Για κακή της τύχη, όμως, η Αθηνά αλλάζει γνώμη και πηγαίνει στο Σούνιο για να της κάνει έκπληξη. Το αποτέλεσμα είναι να βρεθούν όλοι μαζί στο Αυτόφωρο.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια. Ωστόσο, τους τυλίγουν οι τύψεις αλλά και το άγχος της επαγγελματικής τους σχέσης. Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.