Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν.

Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ». Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες.

Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της. Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

Στο αποψινό επεισόδιο στην «Γη της ελιάς» στις 21:00, η απειλή του θανάτου πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχθηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι τής Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.