Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης. Τα όσα είπε όμως ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου.

«Όλα είναι κακά παιδιά της τηλεόρασης πια, αφού ο ένας βρίζει τον άλλον, μεταξύ σας βρίζεστε. Βλέπω ότι η μία εκπομπή κατηγορεί την άλλη, κοροϊδεύει την άλλη, που θα το πάτε αυτό το πράγμα δηλαδή; Είναι κάποιοι που δεν τηρούν τη δεοντολογία, κάνουν κουτσομπολιό και προκαλούν εντάσεις μέσα στις εκπομπές τους επίτηδες. Άμα κάνεις επίτηδες ένταση, έχεις και αύξηση ακροαματικότητας. Έχω δει πολλά τέτοια ψευτοκατινιάσματα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ελένη Χατζίδου είπε από την πλευρά της: «Δεν τον πετύχαμε σε καλή μέρα, ήταν λίγο στεναχωρημένος, λίγο θυμωμένος. Κάποιος τον εκνεύρισε και δεν… Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ Σπύρο μου, αλλά δεν μπορούμε να τα εξισώνουμε όλα, ούτε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Είναι σαν να βγω εγώ και να πω ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι ψεύτικοι. Δεν είναι όλα τα παιδιά στην τηλεόραση κακά. Κι εσύ έχεις έρθει εδώ καλεσμένος κι έχεις περάσει πάρα πολύ καλά. Όταν λέει όλοι, σε παίρνει κι εσένα η μπάλα».