Το Fame Story βγήκε ζωντανά στον «αέρα» του Star Channel το βράδυ της Παρασκευής (13/10) και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό. Όταν η νεαρή συμμετέχουσα Χριστίνα τελείωσε την ερμηνεία της, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει τι συνέβη λίγη ώρα νωρίτερα στα παρασκήνια ανάμεσα σε εκείνη την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Τι έγινε με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη; Γιατί υπήρχε αυτή η ένταση;» ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν η κ. Κατσαΐτη 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα παιδιά. Εγώ λοιπόν είχα κάνει πρόβα τζενεράλε με το παπούτσι μου και το ρούχο μου και το μόνο που είπα με πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό ήταν ότι “κ. Αλεξάνδρα σας σέβομαι πάρα πολύ και σας θαυμάζω πραγματικά” αλλά εγώ μετά την τζενεράλε μου δεν αλλάζω παπούτσι και ρούχο» ανέφερε η Χριστίνα και έδειξε να ταράζεται και να φορτίζεται συναισθηματικά.

«Μα έχει την στυλιστική επιμέλεια του σόου! Πρέπει να την ακούτε» της υπενθύμισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Εγώ έκανα πρόβα τζενεράλε με το παπούτσι και το ρούχο μου» ανταπάντησε η παίκτρια και ο παρουσιαστής σημείωσε πως: «Μπορεί να της ήρθε μια καλύτερη ιδέα που να σου πήγαινε περισσότερο».

Η Χριστίνα όμως τόνισε ότι: «Πρέπει να νιώθω σταθερή γιατί χορεύω με το παπούτσι μου και δεν θέλω να αλλάξω το ρούχο μου. Μου εξήγησε τι είναι πρόβα τζενεράλε. Επίσης, εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό μέσα στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγενικά, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Οπότε εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω όπως κάνω 10 χρόνια τώρα».

Ο Νίκος Κοκλώνης επέμεινε πως: «Πάντως, κάποιος που έχει την στυλιστική επιμέλεια μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να κάνει αλλαγές..» αλλά η παίκτρια συνέχισε την καταγγελία της τονίζοντας πως η κ. Κατσαΐτη της επιτέθηκε.

«Παρόλα αυτά της το εξήγησα πάρα πολύ ευγενικά και δεν υστερίασα, όπως είδα στο βίντεο γιατί είδα κάτι πολύ υποκριτικό. Το “μη μ’ ακουμπάς” λοιπόν έγινε χθες γιατί η κα. Κατσαϊτη μού επιτέθηκε. Με βρήκε μέσα στο καμαρίνι, όπου ήμουν, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και βλέπω και δοκιμάζω ένα ρούχο που μ’ αρέσει και το έχω δει και σε μια άλλη τραγουδίστρια που έχω συνεργαστεί. Μπαίνει η κα. Κατσαϊτη, εγώ είμαι στον καθρέφτη, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται και νιώθω κάποιον να μου τραβάει το ρούχο από πάνω μου. “Βγαλ’ το τώρα, βγάλ’ το τώρα” μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει» απάντησε η παίκτρια.

Ο Νίκος Κοκλώνης επέμεινε και προσπαθούσε να δώσει στην συμμετέχουσα να καταλάβει πως έτσι γίνεται στα σόου όταν κάποιος έχει την στυλιστική επιμέλεια.

«Θα το ξήλωνε το ρούχο αν την άφηνα εκείνη τη στιγμή και δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Της είπα να απομακρυνθεί από μπροστά μου και έμεινε εδώ και μου έλεγε ότι δεν την σέβομαι και γενικώς ήταν άκρως προκλητική» σημείωσε η παίκτρια με τον Νίκο Κοκλώνη να τονίζει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη».

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αλλά, εφόσον υπάρχουν κάμερες και εγώ εκτίθεμαι, πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαϊτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμηξε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω» τόνισε η παίκτρια.