Την πιο ανατριχιαστική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς, «Το Ναυάγιο», στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/10). Οι επιβάτες χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η μοίρα, επιβιβάζονται στο «Φοίνιξ» με προορισμό τον Πειραιά.

Τι και αν το πλοίο είχε προβλήματα και ο καιρός ήταν… απαγορευτικός, ο καπετάνιος Δαλαμάνγκας έδωσε το σήμα να ξεκινήσουν κανονικά το ταξίδι τους αγνοώντας τον κάθε κίνδυνο.

Και όσο όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά το πλοίο πήρε κλίση και οι κραυγές των επιβατών έκαναν τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν.

Η στιγμή κατά την οποία μαθαίνουν ότι βουλιάζει το πλοίο, η αγωνία να σωθούν οι ίδιοι, η αγωνία να σώσουν και τον διπλανό τους, η απόγνωση στα μάτια τους και η κρυφή ελπίδα ότι θα σωθούν «πάγωσαν» το κοινό.

«Βουλιάζουμε! Ψάξτε για σωσίβια! Βουλιάζουμε» ηχούσαν οι φωνές των επιβατών κατά τη διάρκεια της τελευταίας και πιο συγκλονιστικής σκηνής του νέου επεισοδίου. «Πιάσε ένα σωσίβιο, εγώ πάω να δω τους φίλους μου που μάλλον κοιμούνται» ακούγεται κάποιος να φωνάζει την ίδια στιγμή.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αποδόθηκαν σκηνοθετικά όλες οι δραματικές σκηνές καθώς και το γεγονός πως βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, κατάφεραν να κάνουν τους χρήστες του Twitter να ανατριχιάσουν αποθεώνοντας παράλληλα τον Λεωνίδα Κακούρη, τον καπετάν Στελλή για την ερμηνεία του, με την σκηνή του να είναι άκρως ανατριχιαστική.