Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Υπέρκομψος Τάιλερ εναντίον Μαρέβας». Ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν κριτική στην εφημερίδα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, η οποία σχολίασε: «Να χαίρεστε τον τίτλο σας και εις ανώτερα, συνάδελφοι».

«Χιουμοριστικός» τίτλος σε μη χιουμοριστικό κείμενο. Γελαει ο κόσμος – για όλους τους λάθος λόγους, γράφει επίσης η Έλενα Ακρίτα στα σχόλια.

Να χαιρεστε τον τίτλο σας και εις ανώτερα, συνάδελφοι.

Posted by Elena Akrita on Tuesday, September 26, 2023

Το δημοσίευμα σημειώνει, μεταξύ άλλων: Στο μεταξύ, ο μιντιακός παροξυσμός με τον Κασσελάκη αρχίζει να ξεφεύγει. Τηλεοπτικοί ρεπόρτερ ξημεροβραδιάζονται έξω από το σπίτι και το γραφείο του. Μέχρι και μια «γιαγιά» του εμφανίστηκε σε lifestyle εκπομπή, με πραγματική συγγένεια ότι η… πεθερά της με τον… προπάππο του Κασσελάκη ήταν αδέλφια. Ο Κασσελάκης δεν το άφησε ασχολίαστο, λέγοντας ότι ούτε την ξέρει τη γυναίκα, αλλά πλέον ήταν αργά. Πάντως πρόλαβε και κέρασε κουλούρια κάποιους ρεπόρτερ που τον ακολούθησαν εκεί που έπαιρνε καφέ, με τον χαριτωμένο ρεπόρτερ να αναφωνεί «μπάι, Τάιλερ». Εντάξει, παιδιά, λίγο να μαζευτούμε, εκλογές στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα κάνουμε, όχι lifestyle πανηγύρι. Τι να πεις όμως όταν ο Κασσελάκης χαιρετάει την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ΟΛΟ το πάνελ της με τα μικρά τους ονόματα; Μόνο μη φτάσουμε από την «υπέρκομψη Μαρέβα» στον «υπέρκομψο Τάιλερ».

Αντιδράσεις υπήρξαν και στο X (πρώην Twitter)…

«Νταξει, έχουν κάψει φλάντζα εκεί στην ΕΦΣΥΝ» και «Η εφσυν έχασε τη μπάλα» αναφέρουν κάποια σχόλια.

«Εκεί στην ΕΦΣΥΝ μην το πάτε τόσο άγρια. Πείτε και τίποτα “ξύλινο” όπως το ΚΚΕ έτσι για αλλαγή», γράφει ένας άλλος σχολιαστής.