Μετά από την αποχώρηση της Κατερίνας Κλάδης στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/9) του My Style Rocks, μια νέα παίκτρια πήρε τη θέση της στο πλατό. Εισέβαλλε με φόρα στο ριάλιτι και δημιούργησε αντιπάθειες με το «καλησπέρα».

Πρόκειται, όπως την προλόγισε η Κατερίνα Καραβάτου, για την 26χρονη Καλαματιανή Ιφιγένεια Λάγιου και συμπλήρωσε η παρουσιάστρια πως η fashionista δηλώνει «παρατηρητική, απαιτητική, κυκλοθυμική, γλωσσού, δεν έχει πολλές φίλες, είναι και κακομαθημένη και έχει έρθει για να κερδίσει».

Η ίδια η καινούργια διαγωνιζόμενη στο βίντεο γνωριμίας της δήλωσε πως ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει αισθητική, είναι μοναχοπαίδι και για αυτό λίγο κακομαθημένη. Από μικρή της αρέσει η μόδα και θυμάται τον εαυτό της να φοράει τα παπούτσια και τα ρούχα της μητέρας της και να κάνει πασαρέλα στο σπίτι.

«Στο Γυμνάσιο κάποιοι συμμαθητές μου με κορόιδευαν που ήμουν αδύνατη και φορούσα σιδεράκια, αλλά που να με έβλεπαν τώρα. Όταν με γνωρίζει κάποιος, θεωρεί ότι έχω υφάκι, αλλά χαίρομαι γι’ αυτό, δεν θέλω να είμαι συμπαθής. Ξέρω ότι τραβάω τα βλέμματα. Στο My Style Rocks έρχομαι γιατί έχω σκοπό να τις εξοντώσω. Ήρθα για να κάνω τον ντόρο».

Δημήτρης Σκουλός σε Γεωργία: «Φρύδι σηκωμένο σε εμένα δεν…»

Η Γεωργία που στο κόνσεπτ της πήγαινε να τσακώσει έναν τύπο που αγνοεί τα τηλεφωνήματά της επέλεξε να φορέσει ένα γυαλιστερό λευκό παντελόνι με σκισίματα στους μηρούς, ένα πουκάμισο ελαφρώς ανοιχτό και ένα τζάκετ τζιν με ξέφτια. Τα συνδύασε με mules με φιογκάκια, ένα δαχτυλίδι γαλάζιο και ένα τσαντάκι ασημί βραδυνό.

Αυτό το αταίριαστο λουκ ήταν δεν άρεσε ούτε στη Μορτασία ούτε στη Χριστίνα Μπίτα, οι οποίες εξέφρασαν την αντίθεση και την απογοήτευσή τους.

Η Γεωργία ενοχλημένη από όσα άκουγε ύψωσε τους τόνους και «επιτέθηκε» στις συμπαίκτριές της λεκτικά.

«Είσαι αλλού για αλλού ούτως ή άλλως», είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος στη Μορτασία.

«Έχουν αρχίσει και γίνονται συμμαχίες Χριστίνα; Γιατί βλέπω ότι το παντελόνι αυτό που φοράς ενώ δεν κολακεύει τον σωματότυπό σου, άρεσε στην Διονυσία και σε βαθμολόγησε με “4”» είπε ο Δημήτρης Σκουλός στην Γεωργία όταν εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή και απηύθυνε την ερώτηση στην Χριστίνα Μπίτα.

«Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Το έχω πει από το πρώτο επεισόδιο. Έχουν ξεκινήσει από τις πρόβες τα κολλητηλίκια. Στην αρχή ξεκίνησε η Αμάντα με τη Διονυσία, μετά κατάλαβαν ότι το αντιλήφθηκα και το είπα χύμα μετά έριχναν… καπνό στις βαθμολογίες για να το καλύψουν και τώρα έγιναν η Γεωργία με την Διονυσία κολλητές, είναι παιδικές φίλες για να λέμε την αλήθεια».

Διονυσία και Γεωργία συνέχιζαν να διαφωνούν με τα λεγόμενα της Χριστίνας και της έλεγαν να το… ξαναδεί, γιατί κάνει λάθος. Κάπου εκεί παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου και ο λόγος πέρασε και πάλι στον φωτογράφο.

«Αυτό το ντύσιμο εγώ το θεωρώ καταστροφή. Αν ήθελες τζάκετ να βάλεις, δεν θα έβαζα αυτό το ξεβαμμένο με τα ξέφτια. Θα έβαζα ένα σκληρό τζιν μπλε σκούρο» ανέφερε ο κριτής. Η διαγωνιζόμενη την ώρα που μιλούσε ο Δημήτρης Σκουλός, κοίταζε αλλού δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και την αδιαφορία της για τα λεγόμενά του και την διαφωνία της με το να πεταχτεί και να πει «μπλε σκούρο με το γαλάζιο όμως;». Το αποτέλεσμα ήταν να… γυρίσει το μάτι του γνωστού φωτογράφου.

«Κοίτα με, κατέβασε το φρύδι. Φρύδι σηκωμένο σε εμένα δεν…», τόνισε ενοχλημένος ο κριτής. «Δεν το καταλαβαίνω αν σηκώνω το φρύδι μου» του απάντησε και όταν ο Δημήτρης Σκουλός της είπε «το βλέπω εγώ», η παίκτρια ανέβασε στροφές και δήλωσε «εντάξει, γενικότερα έχετε ένα ύφος επιθετικό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μετρήσετε την έκφρασή μου άμα βγαίνει αυθόρμητα. Δεν προσβάλω κανένα. Αν είναι εύκολο να μου λέτε όταν συμβαίνει, γιατί δεν το καταλαβαίνω».

«Τότε όταν ανεβαίνει το φρύδι σου και μιλάς μαζί μου, θα πρέπει να περιμένουμε να κατέβει για να συζητήσουμε» της ανταπάντησε ο κριτής και με ένα μειδίαμα και καρφώνοντας το βλέμμα πάνω της σταμάτησε να μιλάει, στο πλατό επικράτησε σιωπή, η κάμερα έδειξε την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία, όμως έμεινε άλαλη και όλοι περίμεναν να περάσει ο χρόνος ώστε να κατέβει το φρύδι της Γεωργίας και ο Δημήτρης Σκουλός να συνεχίσει την κριτική του.