Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το μοντέλο έκλεισε έναν χρόνο σχέσης με τον Χρήστο Μάστορα με μια ρομαντική απόδραση στην Μήλο. Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε και οι δύο άρχισαν να είναι πιο χαλαροί και άνετοι. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλει να κρατάει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν ήταν παρά πριν από λίγες ημέρες που παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ερωτευμένος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός του στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά».

Παράλληλα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη «επέστρεψε» και στο κανάλι της στο Youtube μετά από δύο χρόνια απουσίας, καθώς σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια, δεν ένιωθε έτοιμη να το κάνει.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε λοιπόν, απάντησε στις πιο συχνές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στην περίοδο που χώρισε από την πολύχρονη σχέση της, ενώ αποκάλυψε πότε ένιωσε μεγάλη ανάγκη να απευθυνθεί τελευταία φορά σε ψυχοθεραπευτή.

«Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση έλεγα ότι θα ξανακάνω σχέση μετά από 10 χρόνια για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η νέα μου σχέση. Δεν έλεγα “αχ Θεέ μου μακάρι να κάνω σχέση”. Δεν το σκεφτόμουν καν», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία, τώρα όμως δεν κάνω. Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν έγινε ένα σκηνικό και ένιωσα ότι το χρειάζομαι. Ήταν μια φάση που πήρε έκταση και δημόσια και ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω και αν με ρωτάς πιστεύω ότι θα έπρεπε να την συνεχίσω γιατί έχω αρχίσει και έχω κάποιες φοβίες. Έχω αγοραφοβία», εξήγησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.