Το λόγο που δεν είναι τόσο ενεργή στα social media αποκάλυψε η Ρεγγίνα Μακέδου μέσω μιας ανάρτησης που έκανε. Η αθλήτρια η οποία έχει μιλήσει «ανοιχτά» για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία τα τελευταία χρόνια θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Ρεγγίνα Μακέδου αναφέρεται στην περίοδο που διανύει τώρα, όσον αφορά την υγεία της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

Την ανάρτηση συνόδεψε με μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά με φόντο ένα φυσικό τοπίο.
Στη λεζάντα έγραψε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου??? Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματα μου… θέλω λίγο χρόνο για την Ρικα που δεν ξέρετε!!! Να οργανώσω την νέα επαγγελματική χρόνια μου σε νέο χώρο!!!

Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ότι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγινα η Ρικα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή τη περιπέτεια αλλά από την τρόπο αντιμετώπισης της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς ίσως λίγο πιο σιωπηλά αλλά πάντα εδώ.. το ξέρουν όσοι με χρειάζονται ❤️ Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα».