Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πώς επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση μετά από ένα διάλειμμα που έκανε και αρκέστηκε στη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό». Η τελευταία της συμμετοχή στην μικρή οθόνη ήταν στη σειρά «Έλα στη θέση μου» πριν από δύο χρόνια.

Η ηθοποιός παράλληλα ασχολείται και με τις επιχειρήσεις, αφού έχει δικό της brand με κοσμήματα, αλλά και συνεργάζεται με τη Μαίρη Συνατσάκη για το Project Soma.

Η ηθοποιός που διατηρεί ένα από τα πιο δημοφιλή accounts ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story όπου αποκαλύπτει πως μόλις τελείωσε το πρώτο γύρισμα.

Μάλιστα, το μόνο spoiler που έκανε είναι ότι ο ρόλος που θα υποδύεται ονομάζεται Κάτια, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πρώτη μέρα γύρισμα, μόλις τελειώσαμε το πρώτο πλάνο», ήταν το μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου στους followers της.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες που διέρρευσαν φέρεται πως η Αθηνά Οικονομάκου ενδεχομένως θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και στη σειρά «Ένας από εμάς», μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Μάριο Αθανασίου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τη Λένα Δροσάκη, την Βίβιαν Κοντομαρή και τον Γιάννη Δρακόπουλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε stage fright δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα. Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.