«Είμαι πάντα ερωτευμένος» παραδέχθηκε ο Good Job Nicky στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open. Ο τραγουδιστής εξήγησε το λόγο που δεν θέλει να αναφέρεται στην σύντροφό του απαντώντας με πολύ χιούμορ πως: «Δεν με αγχώνει αλλά για το καλό της, δεν θέλω να υπάρχει. Μην μου την ματιάσουν. Δεν θέλω τίποτα. Κατάλαβες».

Αναφορικά με τους γονείς του, ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Η αλήθεια είναι. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δύο ονόματα με την δική τους βαρύτητα και δεν θα ήθελα με τίποτα γιατί αυτό που κάνω είναι πολύ διαφορετικό. Χαράζω τον δικό μου δρόμο».

Έχει δει τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή που παρουσιάζει; «Βεβαίως κι έχω δει την μαμά μου στην εκπομπή. Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι επέστρεψε από επιλογή κι επειδή ήταν κάτι που της ταίριαζε και το αγαπά, είναι για εμένα αξιοθαύμαστο. Δεύτερον έτσι όπως την βλέπετε στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι. Είναι τόσο αυθόρμητη. Χορεύει, σιδερώνει. Έχω σταματήσει να βήχω μπροστά της γιατί είναι γιατρός τώρα η τύπισσα με την εκπομπή. Είναι γιατρός».