Στην κάμερα του «Γεια σου» μίλησε ο Θανάσης Αλευράς με αφορμή το νέο θεατρικό της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο οποίο συμμετέχει και ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλσος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Athens Pride και τα σχόλια που ακούστηκαν για την φετινή πορεία, τις προτάσεις που δέχεται για παρουσίαση καθώς και τους ρόλους που «ντύνεται» στη σκηνή.

Ειδικότερα, μιλώντας στη Νάνσυ Παραδεισανού, ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε πως «βαριέμαι τώρα και τον κόσμο τον πολύ (σ.σ. που σχολιάζει το Athens Pride). Τον βαρέθηκα τώρα. Γιατί; Γιατί τα λέμε κάθε χρόνο… Γιατί γίνεται αυτό, γιατί βγαίνουμε στους δρόμους, γιατί κάνουμε πορείες, γιατί, γιατί… Για να ακουστείς».

«Μου έχουν προτείνει και μου προτείνουν τα κανάλια, όχι συχνά, πράγματα για παρουσίαση. Και φέτος με σκέφτηκαν για το 5X5 αλλά δεν έκανα δοκιμαστικό γιατί δεν θέλω να κάνω αυτή τη χρονιά πολλά πράγματα».

«Στην παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε» απολαμβάνω όλα όσα κάνω! Θα με δείτε σαν μια παίκτρια του My Style Rocks, σαν Έλενα Παπαρίζου στο The Voice και σαν… μια Δέσποινα Βανδή» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Αλευράς στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.