Έντεκα μέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, αποφάσισε να παρουσιάσει στον κόσμο τη φαντασμαγορική ντουλάπα του τραγουδιστή. Τα πλουμιστά του ρούχα άφησαν εποχή, καθώς οι εμφανίσεις του τον κατέστησαν ως τη «μεγάλη φίρμα» που ήταν.

Ανοίγοντας το σπίτι της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε με τρεμάμενη φωνή για τον εκλιπόντα πατέρα της. Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε τολμήσει να μπει στο δωμάτιο του Γιάννη Φλωρινιώτη από τότε που πέθανε, καθώς θλίβεται.

«Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή, τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο, δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς, όπως η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε η Αλίκη, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δύο μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη. «Μου είχε πει ότι “τα ρούχα αυτά είναι η προίκα μου. Δεν με νοιάζουν ούτε τα σπίτια, ούτε τίποτα“. Ήταν ο βασιλιάς μου κι έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου». Η ίδια πρόσθεσε πως «περιμένω να τον δω στον ύπνο μου, για να του πω όλα όσα θέλω. Αν ήταν εδώ, θα του μιλούσα για καμία εβδομάδα».

Η Άννα Φλωρινιώτη συγκίνησε το κοινό, όταν εξέφρασε την επιθυμία της πως «θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί. Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, είναι όλα εδώ. Μόνο αυτός λείπει».