Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στο μεταφυσικό στοιχείο. Ένας από αυτούς είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη σήμερα στην εκπομπή της. Όπως είπε σήμερα στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη είχε γεννηθεί και στο παρελθόν, κάτι που έμαθε μετά από ύπνωση που είχε κάνει.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μπέσυς Αργυράκη που προβλήθηκε στην εκπομπή και στην οποία ανέφερε πως «στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε, αρχικά, «το γελάτε το γελάτε, αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος» .

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο».

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», είπε, ανατριχιάζοντας τους θεατές της.

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», ανέφερε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός.