Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια ηθοποιός με μακρά πορεία στην ελληνική καλλιτεχνική πορεία. Ένας από τους πολλούς αξέχαστους ρόλους της, ήταν αυτός της «Στέλλας» στο «Είσαι το ταίρι μου», όπου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έγινε καλή φίλη με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος υποδυόταν τον «Σωτήρη».

Η χρόνια φιλία τους διαρκεί μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, οι καταγγελίες που ήρθαν στο φως πριν λίγους μήνες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, σόκαραν τη Βίκυ Σταυροπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα, η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκαθάρισε, για πρώτη φορά, τη θέση της απέναντι σε αυτό το τόσο λεπτό θέμα.

Ξεκινώντας, αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε πως «θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τα θύματα, αν έχουν υπάρξει. Πάντα, δεν το συζητώ αυτό».

«Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας, καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω… Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είπε η ηθοποιός.