Ο σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συχνά στη τηλεόραση είτε ως κριτής είτε ως προσκεκλημένος σε εκπομπές. Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη δόθηκε ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο, όπου ρωτήθηκε για διάφορα θέματα από τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Αρχικά, ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, λέγοντας πως «η Βίκυ πριν το Star ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Κάπου τα πράγματα ολοκληρώνονται. Βέβαια, όλα αυτά τα επεισόδια τα έχασα, γιατί ήμουν στην Ιαπωνία».

Όσον αφορά αν θα μπορούσε ο ίδιος να αναλάβει τη θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε πως «στη θέση της Βίκυς δεν νομίζω πως γενικά μπορείτε να με δείτε. Δεν έχω τόσο ψηλά λεπτά πόδια, δεν μου πάει το ξανθό. Γενικά δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς. Δεν μου κάνει εμένα, δεν είμαι στυλίστας, δεν ασχολούμαι με τα ρούχα των άλλων. Kαι γενικά δεν είναι σωστό ένας σχεδιαστής να μιλάει για ρούχα άλλων». «Ο Λάκης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από μόδα, ξέρει τα πάντα, δεν υπάρχουν οι γνώσεις του, έχει χιούμορ, μιλάει πολύ γρήγορα, είναι πολύ έξυπνος, εύστροφος», είπε για το εάν θα του άρεσε ο Λάκης Γαβαλάς στη παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής.

«Σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο η Βίκυ. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί και μέσα της έχει έναν προβολέα. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος», είπε για το μοντέλο.

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού, όπου ο φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM είπε πως δεν περνούσε καλά στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας, ο Άγγελος Μπράτης απάντησε πως «το πλατό ήταν αυτό που βλέπατε. Ό, τι βλέπατε εσείς, αυτό ήταν. Τι έκανε 4 χρόνια εκεί; Γιατί καθόταν 4 χρόνια εκεί, αφού δεν περνούσε καλά; Εγώ ξέρω ότι όταν δεν περνάω καλά σηκώνομαι και φεύγω».