Το Σάββατο 27/05 ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη, στην Αίγινα, όπου διοργάνωσαν έναν όμορφο γάμο, στον οποίο είχαν κοντά τους τα αγαπημένα τους άτομα.

Πριν γίνει ο γάμος, ο Πάνος Μουζουράκης είχε παρακαλέσει, μέσω ενός βίντεο, τα κανάλια να μην στείλουν κάμερες, καθώς ήθελε να απολαύσει ιδιωτικά αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του. Ωστόσο, κάποιες εκπομπές έστειλαν δημοσιογράφους σε αυτόν, και μια από αυτές ήταν η εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια σήμερα πήρε λίγο χρόνο από την εκπομπή της, προκειμένου να απαντήσει στα σχόλια που δέχτηκε, τα οποία αφορούσαν πως όσοι έστειλαν κάμερες στον γάμο, δεν σεβάστηκαν την επιθυμία του καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Ο Πάνος ήξερε ότι θα στείλουν κάμερες, δεν είπε να μην στείλουν κάμερες, είπε απλά να έχουν μια διακριτικότητα. Μάλιστα, ήταν πολύ ευγενικοί και οι γονείς και η Μαριλού, δεν κατάλαβα γιατί σχολίαζε η κάθε εκπομπή το δικό της; Ο Πάνος ζήτησε μια διακριτικότητα, και αυτό έγινε. Εγώ συζήτησα μαζί του το βίντεο. Ο Πάνος το έκανε χιουμοριστικά παιδιά. Όσοι ξέρουν τον Πάνο, ξέρουν ότι αυτό είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαζαν θεωρίες συνωμοσίας; Ο άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω γιατί όλα αυτά.

Ούτε κατηγορούσε κάποιον, ούτε θεωρίες συνωμοσίας, τίποτα. Θα μπορούσαν να το κρατήσουν κρυφό, δεν ήταν αυτό το θέμα. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε με τις εκπομπές. Βλέπετε ένα ωραίο ζευγάρι, τόσο καλά παιδιά, νέα παιδιά που φτιάχνουν τις ζωές τους, πείτε έναν καλό λόγο, τι γκρίνια είναι αυτή; Να το πω και απλά χέ@@@αν τα παιδιά. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι, ζούσαν τη στιγμή τους, που δεν τους ενδιέφερε τι θα πει ο καθένας».