Μετά από τις ατάκες γεμάτες φαρμάκι που αντάλλαξαν φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Light αποκαταστάθηκαν. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Light στο «Πρωινό» του Ant1 αλλά και τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα μετά το τέλος της προβολής του σχετικού βίντεο το πρωί της Παρασκευής (26/05).

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον τράπερ. «Τα λεφτά τα έφερες; Μεταξύ σοβαρού και αστείου κινούμαστε πάντα, νομίζω έχει πλάκα η ζωή. Ξέρω ότι δεν έχετε να τα δώσετε. Να είστε καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο Light που είχε ζητήσει σε δηλώσεις του 100 χιλιάδες ευρώ για να εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν πειράζει που δεν θα με δείτε φέτος στα Mad Awards, κέρδισα στις Κάννες, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα πάω. Ας πάνε κάποιοι άλλοι. Τόσα χρόνια τα σηκώνω εγώ στην πλάτη μου. Ας τα σηκώσει και κάποιος άλλος» σχολίασε σε άλλο σημείο ο Light για το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τα βραβεία Mad Awards μετά τον καυγά που είχε με τον Snik.

«Θεωρώ ότι κάνει μεγάλη βλακεία και δεν έρχεται. Επειδή η ζωή είναι μεταξύ σοβαρού κι αστείου και συμφωνώ, να του πω ότι προφανώς κι έχουμε 100 χιλιάδες να δώσουμε. Και ως ΑΝΤ1 και ως εκπομπή. Απλά δεν θέλουμε να του τα δώσουμε. Να το ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι χαζός, είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό και τρυφερό παιδί που έχει μυαλό» ανέφερε από την μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας απαντώντας.