Μπελάδες για μια Ισπανίδα influencer, η οποία δέχτηκε «πόλεμο» στο διαδίκτυο, αφού ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να γελάει ενώ η οικονόμος του πατέρα της μάζευε περιττώματα σκύλου. Η 27χρονη Gloria Camilla Ortega μοιράστηκε το βίντεο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προτού το κατεβάσει γρήγορα μετά από έντονες αντιδράσεις.

Στο βίντεο φαίνεται η Ortega, η οποία είναι κόρη του Ισπανού ταυρομάχου José Ortega Cano και της τραγουδίστριας Rocío Jurado, να βγάζει βόλτα ένα από τα σκυλιά της, ενώ βρίσκεται έξω με την οικιακή βοηθό της, Marina. Η Ortega φαίνεται να της δίνει εντολή να μαζέψει τα κακά του σκύλου.

«Πώς αισθάνεσαι Marina;» τη ρωτάει καθώς η οικονόμος σκύβει για να μαζέψει τα περιττώματα.

«Λίγο ζεστά», απαντά η εκείνη.

«Πολύ καλά», αναφέρει στη συνέχεια η influencer καθώς λέει στην οικονόμο ότι υπάρχουν άλλα δύο κομμάτια κακά που πρέπει να μαζέψει.

Η Ortega, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 840.000 followers στο Instagram, ακούγεται στη συνέχεια να γελάει.

Το βίντεο αποδοκιμάστηκε έντονα στο διαδίκτυο, με τους επικριτές να την αποκαλούν «χυδαία», «νάρκισσο» και «φτηνή».

Παρά το γεγονός ότι κατέβασε το βίντεο, η influencer απάντησε στη συνέχεια και επέμεινε ότι απλώς την παρεξήγησαν.

«Αρχίζω να βρίσκω τα σχόλιά σας για τη Marina αφόρητα», έγραψε η Ortega στα ισπανικά σε μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε την Πέμπτη.

«Αν το είχα κάνει με κάποιο άλλο πρόσωπο, φίλο ή κάποιον που δεν “δούλευε για τον πατέρα μου” θα το είχατε πάρει διαφορετικά», ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Ortega ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει την οικιακή βοηθό όπως και μια αγαπημένη της φίλη, λέγοντας ότι συχνά κάνουν πλάκες μαζί και ότι σε καμία περίπτωση δεν την υποτίμησε.
«Η Marina είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια “υπάλληλος”», δήλωσε. «H Marina είναι οικογένεια, η Marina είναι αγάπη, η Marina είναι χαρά και είναι σαν δεύτερη μητέρα για μένα και την αγαπώ πάρα πολύ. Και αυτό το ξέρουν μόνο όσοι μας γνωρίζουν».

Η ίδια η μητέρα της Ορτέγκα πέθανε το 2006 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ortega συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφίες της ίδιας και της Marina, που ποζάρουν χαμογελαστές.

Ορισμένοι υποστηρικτές έστειλαν μηνύματα που ενθάρρυναν την Ortega να μη δίνει σημασία στους haters. «Η κριτική προέρχεται μόνο από απογοητευμένους ανθρώπους, σε λίγα χρόνια θα μετανιώσεις που τους έδωσες τόση δύναμη», έγραψε ένας από αυτούς.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί πολύ. Όσοι από εμάς σας ακολουθούμε ξέρουμε ότι η Marina είναι μέρος της οικογένειάς σας», ανέφερε ένας άλλος.